1917 Sovyet Devrimi 2. Cilt

0.00TL den başlayan taksitlerle ...

Lenin önderliğindeki Rusya emekçileri tarafından 25 Ekim (7 Kasım) 1917 tarihinde gerçekleştirilen Sovyet Devrimi, 20. yüzyılın ve belki de insanlık tarihinin en önemli olaylarından biridir. Çağın temel karakteri bu devrimin doğurduğu sosyalist düzen ile kapitalizm arasındaki savaş tarafından belirlenmiştir. Bu büyük devrim pek çok eserde işlenmiştir. İki cilt halinde sunulan bu eser ise Sovyet Devrimi üzerine yapılmış en kapsamlı çalışmadır.

Gorkiy, Molotov, Voroşilov, Kirov, Jdanov ve Stalin’in editörlüğünde Sovyet tarihçileri tarafından hazırlanan kapsamlı eserde öncelikle savaş içindeki Rusya’nın ayrıntılı bir tablosu çizilmektedir. Ardından Çarlığın yıkılışı ile sonuçlanan Şubat Devrimi, Şubat ile Ekim arasında cereyan eden olaylar ve nihayet Ekim Devrimi zengin kaynaklara başvurularak anlatılmaktadır. Tüm toplumsal sınıflar ile partilerin tutumları ayrıntıları ile incelenmekte, Bolşevik Partisi ve Lenin’in izlediği başarılı strateji bütün yönleriyle analiz edilmektedir.

Bu içeriği görüntüleyebilmek için Abone ol; 300’den fazla kitabı, onlarca dergiyi okumaya başla. Aboneysen, buraya tıklayarak giriş yapabilirsin.
  • Üst menüdeki “Abone Ol” sekmesine veya anasayfadaki “Abone  Ol” butonuna tıklayın.
  • Abone ol sayfasında “Ödeme yap” butonuna tıklayın.
  • E-posta adresinizi, adınızı soyadınızı ve telefon numaranızı girin. Kullanıcı adı ve şifre belirleyin.
  • Kredi kartı veya banka kartınızı kullanarak ödeme yapın. Ödemenizi tek seferde ya da 12 aya varan taksitlerle yapabilirsiniz.
  • 1 yıl boyunca, 300’ün üzerinde kitabı epub olarak, onlarca dergiyi de pdf formatında okumaya başlayabilirsiniz.
  • 1 yıl sonunda, yeniden ödeme yaparak aboneliğinizi uzatabilirsiniz.

Abone ol

Ginko Dijital Abonelik

Ginko Dijital Kitap Ve Dergi Aboneliği